Shanteng Vacuum Components vokser med Kina

Denne sesongen er om vinteren, en drøm for snø, vind og regn.

Nå er det tredje året fra 2020 COVID-19, gjennom verdensbefolkningens felles innsats går vaksinen over. Mennesker vil beseire viruset.vi søker lykke for vårt folk.

Studentene trener aktivt, studerer hardt.Mann og kvinne er aktiv fitness.Barn har et godt måltid.Vi jobber på dagtid og går hjem uten vakt.Vi møter familien vår ansikt til ansikt.Dette gjør oss glade følelse.Vi er takknemlige for fedrelandet.Vi er heldige i den fredelige verden.

Vi jobber selvfølgelig fortsatt for miljøvern, tar godt vare på trær og blomster, vi nyter det varme solskinnet og rensevannet samt den friske luften.Alle mennesker liker å svømme i det blå sjøvannet, verne om de små dyrene. Vi lengter etter et lavkarbonliv.Vi elsker den grønne naturlige maten.Fordi vi elsker barna og foreldrene våre. Vi har den samme drømmen i livet vårt.Vi går rett på og videre.

I Kina øker BNP-veksten, Kina er verdens nest største økonomiland, vi gir en sterk støtte til verdens økonomi, alle disse dataene viser at økonomien vår vokser stabilt i den spesielle perioden.De fleste kan få jobbmulighet.Inntektsvekst vil forbedre vår forbruksevne.

Vi eksporterer flere vakuumkomponenter til verden, spesielt for Amerika og europeiske land, salgsvolumet vårt har vokst raskt i løpet av de siste 3 årene.

Vakuumdelenes kvalitet får kundenes tillit.Vi vil gjøre det beste for hver kunde.2022 er vinn-vinn-året for voksende vakuumdelervirksomhet.

Vi vil gjøre ytterligere innsats, vi er mer forsiktige med produksjonsdetaljene.Vi tror at han hardere du jobber, jo heldigere er du.Setter stor pris på dere alle sammen.


Innleggstid: Jan-05-2022