Det nye året 2022

Nå er slutten av 2021, det nye året 2022 kommer snart.

Vi leverer testrapport SS316L til våre kunder.

Det er kvalifisert FYI.Se rapportdetaljer.

Vi er din profesjonelle leverandør for vakuumkomponenter.

Velkommen til å bli våre forretningsvenner snart.

I nyårsferien 2022 jobber fabrikken vår fortsatt med ordreproduksjon.Våre amerikanske kunder bestiller KF & ISO, CF flensserien.I det følgende får vi sentreringsringene, beslagrekkefølge.vi gjør den raske leveringsforsendelsen for å møte kundens forespørsel.

Vi er også glade og selvsikre for våre vakuumdeler, i det siste året 2021 oppnådde de kvalifiserte delene kvalitetsbestått 99,9%

Selv om kostnadene for rustfritt stål økes i det kinesiske markedet, gir vi forslaget om å forberede lagerproduksjonen så tidlig som mulig.

I slutten av desember 2021 kommer store bestillinger til oss fra Tyskland, Italia, Finland etc.

Det er ganske travelt, men gir oss mye oppmuntring.Vi setter pris på all innsats og støtte fra kundene.noen har samarbeidet med oss ​​i mer enn 7 år.Tiden går fort, vi løper fortere.

Vi fikk belg- og flenskravene fra en engelsk kunde.Vi lager selvfølgelig vakuumløsninger for Semiconductor;forsknings- og utviklingssystem. Vårt hovedfokus har vært på fremgang, innovasjon og problemløsning.

3 år før kundene våre kommer for å besøke fabrikken vår og bo hos oss 3 ~ 5 dager.For forretningsmøtet, besøk, turné og shopping.Vi er glade med våre kunder som våre venner.Nå møtes vi og diskuterer på nett.Vi savner virkelig vårt tidligere møte ansikt til ansikt.Ettersom vi har neste plan vil vi besøke Den Kinesiske Mur i Beijing sammen med våre kunder.Det er deilig mat som dampet liten kjøttbolle i kurven, den velsmakende snacksen er virkelig fantastisk for utenlandske venner.

I 2022, ønsker alt går bra.Får flere drømmer til å gå i oppfyllelse.


Innleggstid: 30. desember 2021